|
WALNE ZEBRANIE CZŁONKÓW DSSR |
| Autor |
Wiadomość |
antek t
|
Wysłany: Sro 17 Lut, 2010 WALNE ZEBRANIE CZŁONKÓW DSSR
|
|
|
Na podstawie Statutu Stowarzyszenia Ligi Obrony Kraju . W imieniu Zarządu i z upoważnienia prezesa , zwołuję :
Walne Zebranie Sprawozdawczo Wyborcze Członków Klubu ŚKS DSSR LOK w dniu 27 . 03 . 2010 . w Jaworznie strzelnica miejska ul Szczakowska 83a o godzinie 16,00 . W przypadku braku quorum ogłaszam drugi termin , 27.03.2010. godz. 16,30
Walne Zebranie zostało zwołane z powodu wygaśnięcia kadencji Zarządu ŚKS DSSR LOK.
. Porządek obrad:
1. Otwarcie zebrania
2. Wybór przewodniczącego i prezydium zebrania
3. Zatwierdzenie porządku obrad
4. Sprawozdanie Zarządu z działalności za okres mijającej kadencji
5. Wybór nowego zarządu
6. Wnioski i interpelacje
7. Dyskusja i głosowania
8. Zakończenie zebrania
Obecność członków klubu obowiązkowa |
_________________ ..."Chroń mnie Panie od przyjaciół
z wrogami uporam się sam".... |
| Ostatnio zmieniony przez krzysiek Wto 02 Mar, 2010, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
tadeusz p. [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 18 Lut, 2010
|
|
|
| Antoni,czy jest możliwość przesunięcia zebrania o godzine? O 14 kończe prace. |
|
|
|
 |
Heniek Prz
Prezes ŚKS DSSR LOK
|
Wysłany: Czw 18 Lut, 2010
|
|
|
| Jeśli jeszcze komuś godzina jest nie odpowiednia niech się wypowie. |
_________________ 4,5 36 44 45
Pozdrawiam Heniek |
|
|
|
 |
ARUNIA

|
Wysłany: Pią 19 Lut, 2010
|
|
|
ja mam tylko pytanie formalne jak zwykle spotkanie w Jaworznie i wszystko gra (szczególnie dla tych co mają do Jaworzna rzut beretem) a dla mieszkających dalej jest to problem. Większość zebrań w Jaworznie to dzień pracujący około godziny 16.00 jak już napisałem ci co mają blisko to fajnie a np. ja jeśli pracuję do 15.30 w Wojkowicach to jak mam zdążyć w godzinach szczytu do Jaworzna ? Jak widać z próby zorganizowania spotkania integracyjnego na Rozkówce to akurat nikomu kto mieszka w pobliżu strzelnicy w Jaworznie nie pasowało bo za daleko trza jechać - a co będzie jeśli ludzie mieszkający w Będzinie i okolicy przestaną jeździć do Jaworzna bo za daleko ? |
_________________ AIR ARMS 200 TX + Buschnell Legend 5-15 |
|
|
|
 |
Kurd

|
|
|
|
| Cytat: | | Jak widać z próby zorganizowania spotkania integracyjnego na Rozkówce to akurat nikomu kto mieszka w pobliżu strzelnicy w Jaworznie nie pasowało bo za daleko trza jechac |
Arek b. proszę nie podawać fałszywych info...nie życzę sobie tego, dlaczego nie moglem być to napisałem a jeśli mi nie wierzysz to....twoja sprawa ale ktoś kto to czyta pomyśli jak ty ..napisałeś ..kolego to nie fair!!!
A tak dla porządku walne zebranie jest w SOBOTĘ a większość w soboty nie pracuje. |
_________________ Lesław
D48 IOR 6-42 +Sharps 52 |
|
|
|
 |
Adam Pindel
|
|
|
|
No to ja też mam pytanie . Jak te wypowiedzi mają się ku sobie i czy nie wystąpiła przypadkiem jakaś pomyłka . http://dssr.org/viewtopic.php?p=4598#4598 , http://dssr.org/viewtopic.php?t=327&start=120 ostatni post .
Prośba do Prezesów o ujednolicenie wypowiedzi kiedy właściwie planowane są zawody z bocznego zapłonu 20 lutego , czy 27 marca , oraz czy walne pokrywa się z terminem zawodów w Jaworznie . Mnie właściwie termin oraz czas pasi bo emeryt jeszcze żyjący jestem . Pozdrawiam emeryt pasożyt . |
_________________ FWB 300 S |
|
|
|
 |
Kurd

|
|
|
|
| Zawody 27 lutego!!!!! Adamie:) |
_________________ Lesław
D48 IOR 6-42 +Sharps 52 |
|
|
|
 |
antek t
|
|
|
|
Jeśli chodzi o zawody w Jaworznie to oczywiście mój błąd ale już naprawiłem
oczywiście 27 LUTY |
|
|
|
 |
antek t
|
|
|
|
| Cytat: | | (szczególnie dla tych co mają do Jaworzna rzut beretem) a dla mieszkających dalej jest to problem. Większość zebrań w Jaworznie to dzień pracujący około godziny 16.00: |
Arku a pomyślałeś o tych którzy mieszkają w Tychach , Mysłowicach, lub w Chrzanowie?
Miejsce zostało wybrane dlatego ażeby wszyscy mieli porównywalną odległość. Jeśli chodzi o godz. małe wahnięcia są jeszcze możliwe. A ogłoszenie dlatego jest miesiąc wcześnie by można było sobie zorganizować czas, lub zamienić zmianę w pracy z kolegą. |
| Ostatnio zmieniony przez krzysiek Pią 19 Lut, 2010, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
krzysiek
Site Admin

|
|
|
|
| antek t napisał/a: | | Miejsce zostało wybrane dlatego ażeby wszyscy mieli porównywalną odległość. |
To ja mam w tym wypadku jednakowo - czy tu, czy tu różnica w odległości bodajże 200 m
A przechodząc do sedna - zebranie walne jest ważniejsze niż spotkanie towarzyskie i nie ważne jak daleko się odbywa trzeba na nim być. Ale trzeba też wziąść pod uwagę że nie wszyscy mają soboty wolne i niektórzy muszą dojechać do Jaworzna z daleka, więc godzina powinna być dopasowana do większości. Niestety nie da się dopasować jej do każdego, bo jest tu jeszcze zależność od p. Józefa. Jeśli miałoby pasować każdemu ( godzina ) to trzeba by wykorzystać inny lokal w którym można się spotkać np. o 17-18.00. Inna sprawa że tu się znów może pojawić problem poruszony wcześniej, że nie każdemu będzie pasowało miejsce... i koło się zamyka :-/
No chyba że jakoś dogadacie z p Józefem godzinę spotkania (przesunięcie).
Pozdrawiam
K. |
|
|
|
 |
ARUNIA

|
Wysłany: Pon 22 Lut, 2010
|
|
|
Nie chodziło mi o to żeby komuś nawciskać na forum jeżeli tak to zostało odeprane to biję się w piersi i przepraszam Na zebranie oczywiście się stawię choć jako młody klubowicz mało mam do powiedzenia. A z tym spotkaniem integracyjnym to miałem na myśli spotkanie przy piwku i pogadanie o różnych sprawach zwłaszcza że zawody pneumatyczne nam wypadły. No cóż pozostaje tylko rozpacz i spotykanie się tylko w czasie zawodów. :-/ Pozdrawiam Oczywiście wg. regulaminu na Walnym obowiązuje całkowity zakaz spożywania napojów alkoholowych Będę go pilnował osobiście |
|
|
|
 |
krzysiek
Site Admin

|
Wysłany: Wto 23 Lut, 2010
|
|
|
| ARUNIA napisał/a: | ...na Walnym obowiązuje całkowity zakaz spożywania napojów alkoholowych Będę go pilnował osobiście |
...no ale po walnym...
K. |
|
|
|
 |
ARUNIA

|
Wysłany: Sro 24 Lut, 2010
|
|
|
Po walnym to trza się zbierać do chaty bo Pan Józef zamyka lokal. A kierujących sam sprawdzę swoim małym przenośnym gestapowskim alkomacikiem. |
|
|
|
 |
tadeusz p. [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 25 Lut, 2010
|
|
|
| krzysiek napisał/a: | | ARUNIA napisał/a: | ...na Walnym obowiązuje całkowity zakaz spożywania napojów alkoholowych Będę go pilnował osobiście |
...no ale po walnym...
K. |
W domu |
|
|
|
 |
antek t
|
Wysłany: Wto 02 Mar, 2010 Uwaga Ważny Komunikat
|
|
|
| Informuję , że na wniosek kilku kolegów zostaje zmieniony termin Walnego Zebrania Członków DSSR.Ustala się nowy termin tj 27 marca pierwszy termin godz. 16,00 w przypadku braku quorum termin drugi godz. 16, 30. |
|
|
|
 |
|
|